Generalforsamling, skiftedag og standerhejsning

I dag har Sejlklubben Rødvig Stevns afholdt ordinær generalforsamling. Vi havde et håb, om at holde generalforsamling sammen men sådan skulle det desværre ikke være. Det stoppede os dog ikke og vi fik afholdt generalforsamling digital, var ca. 25 online og kom fint gennem af agendaen.

I dag var lidt specielt da der også var skiftedag i bestyrelsen. I år trådte Rolf Larsen af som formand efter 13 år i bestyrelsen og Leif Sinius af som kasserer. Ind kom Erling Rasmussen som ny formand og Henrik Møller Lidegaard som ny kasserer.

I forlængelse generalforsamlingen blev klubbens stander hejst og dermed samtidig en markering på starten af klubbens 48 sæson.

Tak til alle som har givet en hånd med i år indtil nu, og dermed været med til at sætte den nye sæson i gang. Og tak til det nye hold der tager over.

På billedet ses fra venstre Leif Sinius (afgående kasserer), Rolf Larsen (afgående formand), Erling Rasmussen (ny formand) og Michael Andersen (fortsættende sekretær). Henrik Møller Lidegaard havde ikke mulighed for at deltage.

Til sidst et virtuelt trefoldigt leve for sejlklubben – hurra, hurra, hurra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *